5x5 - Mini Football
Γήπεδα στην Ελλάδα Ακαδημίες Τουρνουά Πρωταθλήματα Ομάδες Επικοινωνία links για το ποδόσφαιρο Forum συζητήσεων για τη μπάλα Παιχνίδια
<
5x5
Νέα για το mini football

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ και KYΠΕΛΛΟΥ 5Χ5

FETAMANIA SUPER CUP 2007 –  2008

Πληροφορίες Mini Soccer

ΕΠΑΘΛΑ :
                                      Α΄ Κατηγορία

1ος ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ – ΜΙΛΑΝΟ (ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ    ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ + ΑΓΩΝΑΣ MILAN + ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ + ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ + ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ)
2ος ΟΚΤΩ (8) ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡ. ΜΗΧΑΝΕΣ CANON
3ος ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 800€ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΤΙΚ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ
ΕΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΕΚ Η ΑΛΛΩΝ
ΟΜΑΔΩΝ
4ος ΠΛΗΡΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (ΤΣΑΝΤΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΦΟΡΜΑ, ΚΑΛΤΣΕΣ)

                                      Β΄ Κατηγορία

1ος ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ (ΙΟΥΝΙΟΣ)
2ος ΟΚΤΩ (8) ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡ. ΜΗΧΑΝΕΣ NIKON
3ος ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 800€ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΤΙΚ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ
ΕΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΕΚ Η ΑΛΛΩΝ
ΟΜΑΔΩΝ
4ος ΠΛΗΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦ. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (ΤΣΑΝΤΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΚΑΛΤΣΕΣ,
ΣΕΤ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ)

                                           Κύπελλο

1ος ΔΙΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ (ΙΟΥΝΙΟΣ)
2ος ΠΛΗΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦ. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (ΤΣΑΝΤΑ,ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΚΑΛΤΣΕΣ) 

Επίσης θα δοθούν κύπελλα  στις ομάδες με την καλύτερη επίθεση, το καλύτερο ήθος, αλλά και στον MVP του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΕΠΑΘΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ 8 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ PLAY OFF Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ :  20/8/2007 
(οι εγγραφές θα ισχύουν μέχρι τη συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού ομάδων)

ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ : 39 ΕΥΡΩ η κάθε ομάδα (συμπερ.διαιτησίας).
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ :
α) Ονομασία ομάδας
β)Λίστα συμμετοχής ομάδας (έως 8 παίκτες) με ονοματεπώνυμα. Απαραίτητη η συμπλήρωση τηλεφώνων (σταθερών και κινητών), αριθμών δελτίων ταυτότητας ή διαβατηρίου και υπογραφών όλων των παικτών, στον πρώτο αγώνα της ομάδας .
γ)Ονοματεπώνυμα ,διευθύνσεις, τηλέφωνα , e-mail και υπογραφές των υπευθύνων της ομάδας(τουλάχιστον δυο για κάθε ομάδα).
δ) 12 προτεινόμενες ώρες την εβδομάδα για τους αγώνες της ομάδας.
ε) 39 ευρώ για εγγραφή της ομάδας στο πρωτάθλημα. Η εγγραφή αυτή θεωρείται ως προπληρωμή του τελευταίου της αγώνα.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ  :

 1. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 2 κατηγορίες (Α’ & Β’) ανάλογα με την δυναμικότητα των ομάδων. Οι όμιλοι θα καταρτιστούν σύμφωνα με τις προτεινόμενες μέρες και ώρες των ομάδων.
 2. Ο αριθμός των ομάδων ανά όμιλο δεν θα ξεπεράσει τις 12.
 3. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 2 γύρους και θα προκριθούν για την διαδικασία των play off οι 8 πρώτες ομάδες σε κάθε όμιλο βάσει της βαθμολογίας.
 4. Το κύπελλο θα διεξαχθεί παράλληλα με το πρωτάθλημα με διπλούς αγώνες knock-out.Στο κύπελλο είναι υποχρεωτική η συμμετοχή όλων των ομάδων του πρωταθλήματος, ενώ επιτρέπεται να συμμετέχουν και ανεξάρτητες ομάδες.
 5. Κάθε ομάδα δικαιούται να αλλάξει μόνο 2 παίκτες από την λίστα συμμετοχής μόνο μέχρι την φάση των 16 των play off του πρωταθλήματος η του κυπέλλου και αφού το δηλώσει πρώτα στην γραμματεία.
 6. Κατά την διεξαγωγή των play off του πρωταθλήματος, περνάει στον επόμενο γύρο η ομάδα που θα επιτύχει 2 νίκες .Η ομάδα κάθε ζευγαριού που θα έχει τερματίσει σε υψηλότερη θέση στην βαθμολογία του ομίλου από τον αντίπαλο της, ξεκινάει με πλεονέκτημα μιας νίκης. Εάν και οι δύο ομάδες έχουν τερματίσει στην ίδια θέση, περνάει αυτή πού θα επιτύχει 2 νίκες επί του αντιπάλου.
 7. Όλοι οι παίκτες υποχρεούνται, όταν χρειαστεί, να προσκομίζουν τα δικαιολογητικά έγγραφα ταυτοπροσωπίας. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ταύτιση της λίστας συμμετοχής με τους αγωνιζόμενους παίκτες, η ομάδα μηδενίζεται στο συγκεκριμένο αγώνα. Οι ενστάσεις γίνονται στη γραμματεία μέχρι 10 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα(χωρίς να διακόπτεται ο αγώνας) .
 8. Τα έπαθλα είναι για τους παίκτες κάθε ομάδας που τελειώνουν το πρωτάθλημα η το κύπελλο και όχι γι’ αυτούς που αλλάχτηκαν κατά τη διάρκεια αυτών. Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι αρχηγοί κάθε ομάδας είναι υπεύθυνοι να μοιράσουν τα δώρα στους παίκτες(και όχι η διοργανώτρια αρχή). Τα έπαθλα δίνονται ομαδικά (και όχι ατομικά)στους παίκτες των ομάδων που τα κέρδισαν, σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όχι σταδιακά.
 9. Κάθε ομάδα που δηλώνει προτεινόμενες ώρες μετά τις 21:00 τις καθημερινές, υποχρεούται να παίξει έως και 6 αγώνες στις 23:00 ,κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος η του κυπέλλου.
 10. Μόνο ένας παίκτης κάθε ομάδας έχει δικαίωμα συμμετοχής και σε άλλη ομάδα της ιδίας κατηγορίας του πρωταθλήματος (σε διαφορετικό όμιλο).
 11. Όλοι οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να υπογράφουν στη λίστα συμμετοχής της ομάδας τους ότι έχουν εξετασθεί από γιατρό και ότι τους επιτρέπεται η σωματική άσκηση.
 12. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΚΥΠΕΛΛΟ :
Όλες οι ομάδες μπορούν να ενημερώνονται για το πρωτάθλημα η το κύπελλο (σχόλια, ανακοινώσεις, φωτογραφίες, βαθμολογίες, κ.λ.π.) στο επίσημο site του χορηγού του πρωταθλήματος.

Πληροφορίες Mini Soccer

Καταχώρηση στον Κατάλογο του Mundialito.gr